ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η φανέλα βασικού του Ιντέγε και οι σκέψεις συνύπαρξης με Λάρσον…

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Μίχαελ Ένινγκ καταστρώνει τα πλάνα νίκης για την σαββατιάτικη αναμέτρηση, έχοντας προχωρήσει σε αρκετές δοκιμές, αναφορικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στο Ηράκλειο.

Ο Μπράουν Ιντέγε εξέτισε την τιμωρία του μετά την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ και είναι πλέον στην διάθεση του Γερμανού, που ετοιμάζει την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα.

Το ερώτημα που τίθεται, είναι ποιος θα είναι ρόλος του Ντάνιελ Λάρσον, από την στιγμή που ο Νιγηριανός φορ, προβάρει φανέλα βασικού.

Στη χθεσινή προπόνηση, ο Μίχαελ Ένινγκ, δοκίμασε την συνύπαρξη των δύο στην αρχική ενδεκάδα, δείχνοντας πως μία από τις σκέψεις του, είναι να τους χρησιμοποιήσει ως δίδυμο.

Το αν θα υπάρξει αλλαγή συστήματος ή όχι, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει και ίσως αποσαφηνιστεί πλήρως κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.

Δηλαδή αν θα υπάρξει αρχική ενδεκάδα με τους δύο στην γραμμή κρούσης ή θα παίξει λίγο πιο πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε, ο Ντάνιελ Λάρσον.

To σίγουρο είναι πως ο Γερμανός κόουτς κατάλαβε πως η απουσία του Νιγηριανού φορ ήταν αισθητή στα προηγούμενα ματς, καθώς διαφέρει ως επιθετικός από τον Σουηδό, που πέτυχε όμως δύο γκολ στα τελευταία τρία ματς που χρησιμοποιήθηκε και θέλει να τον επιβραβεύσει διατηρώντας τον στο αρχικό σχήμα.

Στο ενδεχόμενο αυτό, ένας εκ των Μπρούνο Γκάμα ή Νικολά Ντιγκινί θα μείνει εκτός αρχικού σχήματος, με τον Γάλλο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες γι αυτό, καθώς ο Γιάννης Φετφατζίδης δικαιολογημένα δεν “κουνιέται” από την αρχική ενδεκάδα.

To Top