Η φανέλα του Αγκάνθο εξαιρετικά αφιερωμένη στην Νούρια (photo)

 

Ιδιαίτερη τύχη φαίνεται πως έφερε όχι μόνο στον αδερφό της, αλλά και στον ίδιο τον Άρη η αδερφή του “χρυσού” σκόρερ της ομάδας, Νταβίντ Αγκάνθο, Νούρια, η οποία βρέθηκε στις κερκίδες του “Κλεάνθης Βικελίδης” για να παρακολουθήσει τη σημερινή αναμέτρηση εναντίον του Πανιωνίου.

Η όμορφη Ισπανίδα, η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, πανηγύρισε έντονα του γκολ του αδερφού της (το έκτο συνολικά στο ελληνικό πρωτάθλημα) που χάρισε την πολυπόθητη νίκη στους «κίτρινους», ενώ μετά τη λήξη της αναμέτρησης πήρε ως αναμνηστικό δώρο τη φανέλα του 31χρονου φορ.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Αγκάνθο είχε χαρίσει στην αγαπημένη του Νούρια και τη φανέλα που φόρεσε στο ματς του ΟΑΚΑ εναντίον της ΑΕΚ στις 16 Σεπτεμβρίου, την οποία εκείνη φρόντισε να φέρει μαζί της στο αποψινό αγώνα.

Μάλιστα, με εκείνη την εμφάνιση ο Ίβηρας επιθετικός είχε χριστεί για πρώτη φορά σκόρερ με τα χρώματα του “θεού του πολέμου”, οπότε μπορούμε να υποθέσουμε πως φάνηκε ιδιαίτερα … γουρλίδικη βάσει και του τελικού αποτελέσματος.

To Top