Η φαρσοκωμωδία τελειωμό δεν έχει

Ως πότε ο Άρης θα γίνεται δέκτης αυτής της νοσηρής κατάστασης που περικλείει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων για να αποδειχτεί ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και έχουν δικαίωμα στο …λάθος. Ατέρμονες συζητήσεις για το ΑΝ στους διαιτητές δικαίως ασκείται έντονη κριτική, ΑΝ επηρεάζουν το αποτέλεσμα, ΑΝ έχουν ευθύνες ή όχι.

 Είναι η πολλοστή φορά που ο Άρης φεύγει με φριχτά παράπονα από το γήπεδο. Ειδικά μέσα στη χρονιά κι ενώ έχουν προηγηθεί όλα αυτά τα οποία συντάραξαν συθέμελα το ελληνικό ποδόσφαιρο το καλοκαίρι. Ο Άρης, συνεχίζει να είναι στο στόχαστρο. Ο Άρης, τυγχάνει αντιμετώπισης που φτάνει στα όρια της πρόκλησης. Η συμπεριφορά που δέχεται είναι πέρα από κάθε λογική, πέρα από κάθε λανθασμένη αντίληψη, πέρα από κάθε συμπάθια.

 Ο Άρης οφείλει να αντιδράσει αποτελεσματικά, ακόμα κι αν δεν πετύχει τίποτα, πρέπει να το κάνει. Ο σύλλογος δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι ο σάκος του μποξ για ορισμένους. Δεν θα πληρώνει συνέχεια την άρνησή του να εμπλακεί με το παρασκήνιο. Δεν θα είναι υπόλογος γιατί δεν επιθυμεί συμμαχίες με τους ισχυρούς.

 Ως πότε θα συνεχιστεί η φαρσοκωμωδία που θα βγάζει …λάδι αυτούς που με το «έτσι θέλω» κάνουν άνω-κάτω το άθλημα. Αυτούς που κρύβονται πίσω από το ανθρώπινο λάθος. Αυτούς που δεν είναι ικανοί, αλλά πολύ περισσότερο, εκείνους που τους επιτρέπουν να συνεχίζουν να γελοιοποιούν το ποδόσφαιρο με εμμονή, εις βάρος συγκεκριμένων μόνιμα ομάδων.  

 

To Top