ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η φετινή άνοδος του Τολιόπουλου με αριθμούς

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είχε στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μέσους όρους 17 πόντων, 2,75 ριμπάουντ, 3,75 ασίστ και 17,25 στο ranking. Στην κανονική περίοδο του περσινού Πρωταθλήματος είχε 13,65 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 12 ranking.

* Με τη 290ή εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League, ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα μπει στην 60άδα της σχετικής λίστας, φτάνοντας στην 60ή θέση τον Κώστα Καϊμακόγλου και τον Μιχάλη Κακιούζη.

* Δύο από τους πέντε που είχαν τουλάχιστον επτά κλεψίματα στις πρώτες αγωνιστικές, ήταν παίκτες του Άρη. Ο Ρόνι Χάρελ είναι 2ος με οχτώ και ο Ίσμαελ Σανόγκο μοιράζεται την 3η θέση με τους Σάιμπερτ και Μπιουκάναν έχοντας από επτά.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς είναι πρώτος στις λίστες των περισσότερων εύστοχων σουτ δύο πόντων (31), ριμπάουντ (37) και ranking (94).

* Αν και δεν έπαιξε στο ματς της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, ο Λόντον Περάντες είναι πρώτος στις ασίστ έχοντας 31. Ο Αμερικανός έχει ήδη ξεπεράσει 140 παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του Κολοσσού H Hotels στη Stoiximan Basket League.

* Ο Τάιλερ Πόλεϊ έχει 8/8 βολές και έτσι μετράει συνολικά 14 συνεχόμενες εύστοχες σε ματς κανονικής περιόδου, καθώς έκλεισε την περσινή με 6/6. Η τελευταία άστοχη που είχε ήταν με αντίπαλη τη νυν ομάδα του (ΠΑΟΚ-Κολοσσός 3/4 βολές).

To Top