«Η φετινή επίσκεψη των ΕΣΑΚΕ, ΠΣΑΚ έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για το Χριστοδούλειο»

Ο ΕΣΑΚΕ έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό πρόσωπό του, καθώς επισκέφτηκε το Χριστοδούλειο, σε μια κίνηση με ιδιαίτερη σημασία, αλλά και βαρύτητα, όπως τόνισε ο πρόεδρος του ιδρύματος, Γιώργος Χριστοφοράκης».

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ: Από την σημερινή επίσκεψη στο Χριστοδούλειο. Διακρίνονται από αριστερά ο κ.κ. Γιώργος Χριστοφάκης (πρόεδρος Χριστοδούλειου), Γιώργος Κονδύλης (γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ), Κώστας Αλεξανδρίδης (γενικός διευθυντής ΠΣΑΚ), Γιώργος Πανταζόπουλος (εκπρόσωπος Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ) και Παναγιώτης Βασιλόπουλος (εκπρόσωπος ΠΣΑΚ)

Το μπάσκετ έδωσε και φέτος το «παρών» στο Χριστοδούλειο για να μοιράσει δώρα στα κορίτσια του Ιδρύματος και κυρίως να εκφράσει την στήριξη και την συμπαράσταση στο πολύτιμο κοινωνικό έργο του Ορφανοτροφείου Θηλέων το οποίο λειτουργεί από το 1943.

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Πανταζόπουλος και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Περιστερίου εκ μέρους του ΠΣΑΚ επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (15/12) τον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος. Παρέδωσαν στον πρόεδρο του Χριστοδούλειου κ. Γιώργο Χριστοφοράκη τα δώρα για τα κορίτσια και μετέφεραν τις ευχές του ελληνικού μπάσκετ για τις ημέρες των Εορτών.

«Είναι η 13η χρονιά που επισκεπτόμαστε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα», δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και τόνισε: «Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε όλη την αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στο Χριστοδούλειο. Θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι άνθρωποι του Ιδρύματος ότι η κοινωνία σέβεται και εκτιμά την προσφορά τους στα κορίτσια του Ιδρύματος.Εύχομαι ανάλογη βοήθεια να υπάρχει όχι μόνο την περιόδο των Εορτών, αλλά σε όλη την διάρκεια του έτους. Εμείς το μπάσκετ σε ότι χρειαστεί το Χριστοδούλειο Ίδρυμα, θα είμαστε εδώ και θα το βοηθήσουμε».

To Top