ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η φετινή χρονιά του ΝΒΑ σε μία φωτογραφία!

Οι Καβαλίερς κατέκτησαν τον τίτλο του ΝΒΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους χάρη στην επική ανατροπή (3-1 σε 3-4) και έριξαν την αυλαία στη συναρπαστική σειρά των τελικών κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε μια συναρπαστική σεζόν γεμάτη όμορφες στιγμές και πολλά σημαντικά κατορθώματα.

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί, αυτά είναι μερικά από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν και κοιτώντας τα μπορείς να «συνθέσεις» το παζλ της απερχόμενη σεζόν μέσα δευτερόλεπτα!

Στο κέντρο ο πρωταθλητής και MVP των τελικών, ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος κατέκτησε το τρίτο του δακτυλίδι, πρώτο με τους «Καβς», και συνέχισε την αναρρίχηση ανάμεσα στους «θρύλους» της κορυφαίας μπασκετικής λίγκας. Στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ο σπουδαίος Κόμπε Μπράιαντ που αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του μετά από 20 χρόνια στο Λος Άντζελες για χάρη των Λέικερς.

Μπροστά από τον «Βασιλιά», ο MVP της κανονικής περιόδου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και ο βασικός συντελεστής του ιστορικού 73-9 που πέτυχαν οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Παράλληλα, ο Στεφ Κάρι ξεπέρασε τα 400 τρίποντα σε μία χρονιά, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου με 30,1 πόντους συνθλίβοντας, επίσης, πολλά ρεκόρ.

Στα δεξιά, η μηχανή των triple-double, Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος μέτρησε 17, ξεπέρασε τα 16 του Μάτζικ Τζόνσον στην κανονική περίοδο μετά από 33 χρόνια (88-89′) και βγήκε πρώτος στις ασίστς στη regular season και στην postseason. Μάλιστα, μαζί με τον Κέβιν Ντουράντ άγγιξαν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς προηγήθηκαν 3-1 των «πολεμιστών».

Τέλος, στα αριστερά βρίσκεται ο Άαρον Γκόρντον των Μάτζικ, ο οποίος εντυπωσίασε στον διαγωνισμό καρφωμάτων και διεκδίκησε στα ίσια το βραβείο από τον Ζακ Λαβίν. Ο νεαρός φόργουορντ του Ορλάντο πραγματοποίησε καλύτερα καρφώματα και μαζί με τον άσο των Τίμπεργουλβς αναβίωσαν τον θεσμό στα All-Star Games.

200613

Πηγή: sport-fm.gr

To Top