ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η φιλοσοφία Αγγέλου και το τεστ με τον Παναθηναϊκό

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έχει στη διάθεσή του δύο εβδομάδες για να μπορέσει να εμφυσήσει κάποιες από τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας του στην ομάδα του Άρη και κάπως έτσι θα “χρησιμοποιήσει” τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Είναι κατανοητό ότι ο Άρης δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια ανταγωνιστική εικόνα μέσα στην Αθήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Αγγέλου προσανατολίζεται να εφαρμόσει κάποιες δικές του σκέψεις στον συγκεκριμένο αγώνα και θα χρησιμοποιεί τις προπονήσεις μέχρι και τον αγώνα με την Κύμη, ώστε οι παίκτες του να μπορέσουν να αφομοιώσουν αυτές τις σκέψεις όσο καλύτερα μπορούν.

Σε πρώτη φάση ο Αγγέλου θέλησε με τον Προμηθέα να ανοίξει το ροτέισον της ομάδας, κάνοντας συχνές αλλαγές προκειμένου να προστατεύσει τους βασικούς παίκτες που είχαν καταπονηθεί από τους μεγάλους χρόνους συμμετοχής σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Πλέον θέλει να αρχίσει να βάζει δικά του πράγματα στο παιχνίδι του Άρη, τα οποία θεωρεί ο ίδιος ότι θα βοηθήσουν την ομάδα να αξιοποιήσει καλύτερα το ρόστερ που υπάρχει.

To Top