ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η φιλοσοφία του Μπούργος: Δεν φοβάται τα ρίσκα, η ζωή τον έκανε πιο δυνατό στα προβλήματα και νικητή !

Ο Χερμάν Μπούργος κάνει την πρώτη του προετοιμασία με τον Άρη μετράει πια αρκετούς μήνες στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχει γνωρίσει την Ελλάδα και τους κιτρινόμαυρους και έχει καταθέσει κι ο ίδιος τα δικά του δείγματα γραφής.

Η αγωνιστική του φιλοσοφία δείχνει να… συγχρονίζεται και με την φιλοσοφία του στη ζωή. Έχοντας περάσει από μια μεγάλη περιπέτεια υγείας με τον ίδιο πρόσφατα να μιλάει γι αυτήν στους συμπατριώτες του, δείχνει να έχει… σφυρηλατηθεί και ως άνθρωπος και ως προπονητής. «Διαπίστωσα τις δυνάμεις μου κι έζησα την εμπειρία με πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Προσπαθώντας να εμψυχώσω ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν για τη ζωή τους στα νοσοκομεία. Το μυαλό μου ήταν να δώσω δύναμη σ’ αυτούς τους ανθρώπους» και αναφέρθηκε κυρίως στους ανθρώπους νεαρής ηλικίας οι οποίοι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη δυσκολία στο να συνειδητοποιήσουν το πρόβλημα, είχε πει τον Ιούνιο στην La Nacion.

Στον Άρη βαδίζει πάνω σε αυτό το μοτίβο. Δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν φοβάται να πάρει τα ρίσκα, δεν τρομάζει από τις δυσκολίες και θέλει να περάσει και στους συνεργάτες του το πνεύμα του νικητή. Γνωρίζει καλά ότι ο Άρης δεν έχει σύμμαχο τον χρόνο, μια έφυγαν αρκετοί παίκτες, οι προσθήκες συνεχίζουν να έρχονται και τα παιχνίδια με την Γκόμελ είναι προ των πυλών.

Ο ίδιος έχει πει και στους συνεργάτες και στην ομάδα ότι “όταν υπάρχει ένα πρόβλημα, πέφτουμε πάνω για το λύσουμε και όχι να το αποφύγουμε”. Αυτό είναι το ξεκάθαρο μότο ζωής για τον ίδιο. Με αυτό εργάζεται στον Άρη.

To Top