Η Φιορεντίνα μετακομίζει για δύο χρόνια λόγω ανακαίνισης από το «Αρτέμιο Φράνκι»!

Ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρτνέλα, ανακοίνωσε πως η Φιορεντίνα θα μετακομίσει από το 2024 και για δύο χρόνια μακριά από το «Αρτέμιο Φράνκι» καθώς στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί ανακαίνιση.

Το ποδοσφαιρικό της σπίτι για τη διετία 2024-2026 θα πρέπει να αναζητήσει η Φιορεντίνα, καθώς όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, Ντάριο Ναρντέλα θα πραγματοποιηθεί ανακαίνιση στο «Αρτέμιο Φράνκι».
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Ναρντέλα έχει ενημερωθεί ήδη το διοικητικό συμβούλιο των «βιόλα», ενώ οι εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο θα ξεκινήσουν άμεσα με ορίζοντα στις αρχές του 2024 οι εργασίες να εντατικοποιηθούν, γεγονός που θα κάνει τη χρήση του γηπέδου αδύνατη.

Όπως ξεκαθαρίζεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, η Φιορεντίνα θα μπορεί να αγωνίζεται εκεί μέχρι τις αρχές του 2024, ενώ το ανακαινισμένο γήπεδο αναμένεται να παραδοθεί ξανά έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συλλόγου από το καλοκαίρι του 2027.
Η ομάδα της Φλωρεντίας χρησιμοποιεί ανελλιπώς ως έδρα το «Αρτέμιο Φράνκι» από την ημέρα της ανέγερσης του το 1931, ενώ το 1990 είχε υποστεί μερική ανακαίνιση, προκειμένου να διεξαχθούν εκεί αναμετρήσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιταλίας. Ταυτόχρονα ξεκαθαρίζεται πως οι «βιόλα» δεν έχουν καταλήξει στη λύση για την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη από το 2024 μέχρι και το 2026 και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να εξετάσουν τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις.

To Top