Η Φούλαμ “πάγωσε” το… γεμάτο Ολντ Τράφορντ (videos)

Ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις εξέδρες του “Ολντ Τράφορντ” μετά από 14 μήνες αλλά δεν μπόρεσε να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Φούλαμ.

Το ματς στο “Ολντ Τράφορντ” είχε το χαρακτήρα γιορτής καθώς μετά 14 μήνες άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε γύρω στους 10.000 οπαδούς, ωστόσο το εορταστικό κλίμα στις εξέδρες δεν μπόρεσε να συνδυαστεί και ένα θετικό αποτέλεσμα στο χορτάρι για τους παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απέναντι στην Φούλαμ.

Οι κόκκινοι διάβολοι προηγήθηκαν με τον Καβάνι στο 15′ αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στο 76′ από τον Μπράιαν, με το 1-1 να μένει ως το τέλος και να συνιστά την τρίτη διαδοχική εντός έδρας απώλεια βαθμών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από τις ήτττες από Λέστερ και Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα.

Το πρώτο 45λεπτο είχε την Γιουνάιτεντ στη θέση του οδηγού και πήγε δικαίως προηγούμενη στα αποδυτήρια, χάρη σε ένα τέρμα χάρμα ειδέσθαι που ξεσήκωσε το κοινό. Ο Ντε Χέα έκανε το βολέ στο 15′, ο Φερνάντες βρήκε με απίστευτο τακουνάκι τον Καβάνι και ο Ουρουγουανός μύρισε αίμα βλέποντας τον Αρεολά εκτός εστίας για να τον κρεμάσει με αριστουργηματική λόμπα και να γράψει το 1-0 με το 10ο φετινό τέρμα του στην Premier League.

Γκολ που δεν έφτασε πάντως στους γηπεδούχους για να πάρουν το τρίποντο και να κλειδώσουν τη 2η θέση, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο επιθετικοί, επέτρεψαν στην Φούλαμ να πάρει θάρρος και να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και το πλήρωσαν στο 76′. Τότε που οι παίκτες του Σκοτ Πάρκερ κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα, για να φτάσει αυτή δεξιά στον Κόρδομπα-Ριντ και εκείνον να κάνει τη σέντρα, για να γράψει το 1-1 ο Μπράιαν με κοντινή κεφαλιά που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Χέα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χεά, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Τουανζέμπε, Σο, ΜακΤόμινεϊ (62′ Ράσφορντ), Φρεντ, Γκρίνγουντ (83′ Αμάντ), Φερνάντες, Πογκμπά, Καβάνι (87′ Φαν Ντε Μπέεκ)

ΦΟΥΛΑΜ: Αρεολά, Ρέαμ, Ανταραμπιόγιο, Μπράιαν, Καρβάλιο (63′ Λόφτους-Τσικ), Χάρισον Ριντ (32′ Άντερσεν), Λεμινά, Κόρντομπα-Ριντ, Λούκμαν (89′ Τετέ), Ανγκισά, Καβαλέιρο

To Top