Η φωνή «Άρης»… γκρέμισε τα αποδυτήρια!

Η πρώτη νίκη του Άρη στο πρωτάθλημα μπορεί να άργησε… 217 μέρες, αλλά όπως ήταν φυσικό σκόρπισε μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις των κιτρινόμαυρων. Kεντρικό πρόσωπο στην επιτυχία αυτή ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, στον οποίο όλοι πιστώνουν το γεγονός ότι οι κίτρινοι έδειξαν πιο ομάδα από ποτέ, κατεβαίνοντας στη… μάχη της Κρήτης σαν μια γροθιά.

Μέσα σε μια «καυτή» έδρα, όπως είναι το «Γεντί Κουλέ» οι κίτρινοι είχαν πάθος, αγωνιστικό θράσος και κατάφεραν να πάρουν δίκαια την νίκη με σκορ 0-1. Όποιον ποδοσφαιριστή, παράγοντα, άνθρωπο της αποστολής του Άρη κι αν έβλεπες μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή Μήτσιο, θα διέκρινες ένα πλατύ χαμόγελο. Χαμόγελο ικανοποίησης, αλλά και ανακούφισης, μια και η ομάδα κατάφερε να φύγει νικήτρια δια πυρός και σιδήρου και να δει πια με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Από τα κεντρικά πρόσωπα της επιτυχίας ήταν φυσικά ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, ο οποίος ουσιαστικά στο… ντεμπούτο του (κάθισε στον πάγκο και με τον Ολυμπιακό, πριν συμπληρώσει 24 ώρες στην ομάδα) γεύθηκε τη χαρά της νίκης. Ο Πολωνός έζησε όλο το παιχνίδι με ξεχωριστό κι έντονο τρόπο, όπως διαπίστωσαν όλοι από τις τηλεοπτικές κάμερες… Χαρακτηριστική η σκηνή, όταν σε μια διακοπή του αγώνα, ο Πρόμπιερζ φώναξε κοντά του στον πάγκο τους ποδοσφαιριστές και συνέχιζε να τους δίνει οδηγίες, όπως συνηθίζεται σε… μπασκετικό τάιμ άουτ!

Μετά τον αγώνα, ο 39χρονος Πολωνός έδειξε να είναι η ψυχή του… (κιτρινόμαυρου) πάρτι. Έπιανε έναν, έναν τους παίκτες, τους έδινε συγχαρητήρια, είχε μια κουβέντα για τον καθέναν. Κάποια στιγμή τους φώναξε όλους μέσα στα αποδυτήρια, τους μάζεψε σε έναν κύκλο και όλοι μαζί σαν μια… γροθιά φώναξαν δυνατά «ΑΡΗΣ»! Μια φωνή που…γκρέμισε τα αποδυτήρια του «Βαρδινογιάννειου»!

To Top