Η «φωνή λαού» ταρακούνησε τους παίκτες! Οι… αποδείξεις στο γήπεδο

Η παρουσία εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση της ομάδας του Άρη ήταν μια απόφαση συνειδητή, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας αφύπνισης όλων, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις βαθμίδες, προκειμένου να σταματήσει ο κατήφορος!

Ειδικότερα, η αφύπνιση της ομάδας και των ποδοσφαιριστών θεωρείται κομβικής σημασίας. Οι παίκτες είναι αυτοί που καλούνται να σηκώσουν μαζί με το τεχνικό τιμ το αγωνιστικό βάρος στα επόμενα εννιά παιχνίδια. Όπως έδειξαν απέναντι στους θεωρητικά πιο ισχυρούς αντιπάλους και στα λεγόμενα ντέρμπι, έχουν τις ικανότητες να πετύχουν πολλά. Απομένει να το κάνουν και στη συνέχεια, κατακτώντας τους πολύτιμους βαθμούς. Περιθώρια δεν υπάρχουν.

Το μήνυμα του κόσμου ήταν σαφές. «Οι φίλαθλοι, όλοι μας, σας έχουμε στηρίξει όσο δεν πάει. Μέσα, έξω, όπου κι αν παίζει η ομάδα. Περιμένουμε να κάνετε τα πάντα για να σωθεί ο Άρης» ήταν το πνεύμα των όσων ειπώθηκαν σε έντονο και ξεκάθαρο ύφος στην προπόνηση που έγινε στο Νέο Ρύσιο την Τετάρτη. Φωνή λαού!

Οι οπαδοί απαίτησαν από τους παίκτες τη νίκη στον Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκαν από την πλευρά τους, ότι όπως ήταν μέχρι τώρα στο πλευρό της, έτσι θα συνεχίσουν. Και ακόμη πιο μαζικά και δυναμικά…

Τα λόγια αυτά είχαν θετικό αντίκτυπο στα αποδυτήρια των κίτρινων και στην πλειοψηφία τους οι ποδοσφαιριστές παραδέχθηκαν και τις ευθύνες τους, αλλά και την ανάγκη να δώσουν το 100% των δυνάμεων τους για να βγάλουν το «καράβι» από την αγωνιστική φουρτούνα.

Η «φωνή λαού» ήταν ισχυρή και ξεκάθαρη και ταρακούνησε τους παίκτες! Οι… αποδείξεις από δω και πέρα στο γήπεδο. Για όλους.

 

 

 

To Top