ΜΠΑΣΚΕΤ

Η φωτογραφία που ένωσε δύο συγκλονιστικές ιστορίες ζωής!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι… άλλη μία φωτογραφία από μια αθλητική εκδήλωση. Είναι μια φωτογραφία δύο ανθρώπων που ο καθένας τραβάει τον δικό του δύσκολο, πολύ δύσκολο δρόμο και αμφότεροι (πρέπει να) αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Η ιστορία του Κριστ Γουάμπα έγινε γνωστή στο πανελλήνιο πριν από λίγες μέρες όταν ο Άρης ανακοίνωσε την συμμετοχή του στις προπονήσεις της ομάδας και η Athlenda ανέδειξε το παρασκήνιο της διαδρομής του 18χρονου Κονγκολέζου από τα hot spot της Λέσβου και της Σίνδου στο Αλεξάνδρειο.

Ο Γουάμπα χειροκροτήθηκε χθες κατά την παρουσίασή του στο πλαίσιο της Aris Open Day, αλλά γνώρισε την αποθέωση όταν αποφάσισε τη δική του μπάλα, με την υπογραφή του, να μην την πετάξει στις κερκίδες, αλλά να την δωρίσει στον μικρό Γιαννάκη.

Η δική του ιστορία έχει καταγραφεί χρόνια πριν, όταν ο Δημήτρης Πρίφτης και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του Άρη τον χαιρετούσαν πριν και μετά από κάθε παιχνίδι. Είναι ο μεγαλύτερος μαχητής της ζωής, είναι ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας και η χθεσινή στιγμή, όταν οι δύο αυτές συγκλονιστικές  – από τη δική τους διαφορετική σκοπιά – ιστορίες έγιναν έναν με την ενέργεια του Γουάμπα.

To Top