ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η φωτογραφία που μπορεί να “δείχνει” το αντίο στον Μορόν (photo)

Ο Λορέν Μόρον διανύει τις τελευταίες του μέρες ως παίκτης της Ρεάλ Μπέτις, καθώς θεωρείται θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο δύο χρόνων. Αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθεί και η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Σεβίλλης.        

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται μέσα στο προσεχή εικοσιτετράωρα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων», κάτι μάλλον που επιβεβαιώνεται και από μια φωτογραφία που ανέβηκε στα social media, χωρίς να διευκρινίζεται αν είναι πρόσφατη ή παλιά.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από κάποιες ώρες ο, εκ των αρχηγών της Μπέτις, Κανάλες ανέβασε μία φωτογραφία, με τον ίδιο, τον άλλον αρχηγό της ομάδας της Σεβίλλης, Αντρέ Γκουαρντάντο και τον Λόρεν Μόρον να γευματίζουν σε πιτσαρία στη Σεβίλλη! Ο Μορόν βρίσκεται με την αποστολή της Μπέτις στη Γερμανία, όχι όμως και ο Κανάλες.

Αναφορές πάντως στον ισπανικό Τύπου, χαρακτηρίζουν τη φωτογραφία ως το… αποχαιρετιστήριο δείπνο των δύο αρχηγών της Σεβίλλης, στον Μορόν.

Δείτε τη φωτογραφία:

To Top