ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Χαλκιδική έγινε… Βενετία! Πλημμύρες και προβλήματα από την κακοκαιρία σε όλη την χώρα

Πλημμύρες, πτώσεις δέντρων και κατολισθήσεις είναι μόνο μερικά από τα φαινόμενα που παρατηρούνται τις τελευταίες ώρες σε διάφορες περιοχές, εξαιτίας της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα μας.

Τα φαινόμενα είναι κατά τόπους έντονα, με σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσιακά και η Αστυνομία να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Ενδεικτικές είναι οι παρακάτω εικόνες από την Πορταριά Χαλκιδικής η οποία, όπως φαίνεται έγινε… Βενετία.

portaria nso

Οι δρόμοι της Πορταριάς μετατράπηκαν σε ποτάμια από τα ορμητικά νερά της βροχής, ενώ κάτοικοι και  καταστηματάρχες έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα στα σπίτια και τα μαγαζιά τους για αρκετή ώρα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα  halkidikinews.gr

 

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα , τα σημερινά καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Πορταριά, αλλά και άλλες περιοχές του δήμου Ν.Προποντίδας. Στα Ν.Μουδανιά η περιοχές του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και των αποθηκών της Ένωσης αντιμετώπισαν και πάλι πρόβλημα από τα νερά της βροχής.

 

Την ίδια ώρα, πτώσεις δέντρων σε τρία σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης και ένα στην Τούμπα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση στην πόλη.

Συγκεκριμένα, στις οδούς Τσιμισκή, Πλάτωνος και Στρ. Δουμπιώτη, όπως και στην Πεστών, οι πτώσεις δέντρων προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για αποκατάσταση.

To Top