Η… χαραμάδα της έφεσης και η (αυτονόητη) ανάγκη για επενδυτή=εισροή ζεστού χρήματος

Στην Ελλάδα όπου όλα κινούνται στην λεπτή κόκκινη γραμμή, ανάμεσα στη νομιμότητα και την παρανομία, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει την… τιμητική του. Ένα σύστημα που μπάζει από παντού και έχει αρκετές παθογένειες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Άρης καλείται να επιβιώσει. Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, αναζητώντας τρόπους και λύσεις. 

Η κατάσταση, όπως αναλύθηκε και στην τελευταία συνάντηση-συζήτηση νομικών και παραγόντων είναι πολύ συγκεκριμένη: υπάρχει η γνωστή καταγραφή των προβλημάτων από την μια και από την άλλη σχέδια, ιδέες, απόψεις, προτάσεις,  τα οποία για να περάσουν στη φάση της υλοποίησης χρειάζονται χρήματα και ανθρώπους να τα υλοποιήσουν.

Ο Άρης μέσα από την έφεση που κατέθεσε για την μη επικύρωση της βαθμολογίας της Σούπερ λίγκας, προσπάθησε να κρατήσει ανοιχτή μια… χαραμάδα, προσδοκώντας ότι θα υπάρξει ανατροπή των δεδομένων μετά την εισαγγελική έρευνα για τις ενημερότητες των ΠΑΕ. Δεν έχει να χάσει τίποτα, παρά μόνο να περιμένει να κερδίσει, σε περίπτωση που υπάρξει πολιτική βούληση και μπει το “μαχαίρι στο κόκκαλο”.

Από κει και πέρα, όλοι όσοι εμπλέκονται και ασχολούνται με ΠΑΕ και ΚΜΑ (λίγο πολύ είναι τα ίδια πρόσωπα τον τελευταίο καιρό) συνηγορούν στο αυτονόητο: η ανάγκη να κινηθεί η οικογένεια του Άρη στην αναζήτηση ενός επιχειρηματία, ενός επενδυτή που με “ζεστό χρήμα” θα σηκώσει το βάρος της επόμενης μέρας είναι ξεκάθαρη.

Λόγια λοιπόν και δηλώσεις δεν χρειάζονται… Υπάρχει “πεδίον δόξης λαμπρό”.

To Top