ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, τιμώρησε τα δύο τραγικά του λάθη με ισάριθμα γκολ!

Ήταν τόσο κακή η εμφάνιση του Άρη χθες στο Αγρίνιο, που επέτρεψε με τα δικά του τραγικά λάθη, στην χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, να σκοράρει εις βάρος του δύο τέρματα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σε 20 παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός είχε σκοράρει μέχρι και χθες μόλις 14 φορές, έχοντας την χειρότερη επίθεση της Super League 1.

Αντίθετα, ο Άρης, μπορεί να μην είχε την καλύτερη άμυνα, αλλά είχε μία εξ΄αυτών, καθώς ήταν στην 5η θέση της σχετικής λίστας με 24 γκολ παθητικό, πίσω από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Τα πολλά λάθη του Άρη στην άμυνά του, αλλά κυρίως τα δυο φτηνά λάθη στα γκολ του Παναιτωλικού έκριναν το παιχνίδι και έγειραν εις βάρος του στην πλάστιγγα.

Διώξιμο του Μπα με το… στήθος στην μικρή περιοχή σε κόρνερ για το πρώτο γκολ και λάθος μεταβίβαση του Τόνσο στη μεσαία γραμμή για να γίνει η κόντρα επίθεση και να έρθει το δεύτερο γκολ.

Δύο ανεπίτρεπτα λάθη, που απέδειξαν πως χθες ο Άρης συνολικά δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα. Δεν πήρε βοήθειες ούτε από τον πάγκο, χάνοντας μία σημαντική ευκαιρία να ξεφύγει βαθμολογικά από τους διώκτες του και να απλουστεύσει τη ζωή του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

To Top