ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η χρηματιστηριακή ανάλυση του Άρη: Πρώτος με διαφορά ο Ματέο, ακολουθεί ο Σάσα!

Σύμφωνα με το transfermarkt, η χρηματιστηριακή αξία του φετινού Άρη -αυτή τη στιγμή- είναι περίπου 14 εκ ευρώ, με τον Γιάννη Φετφατζίδη εκτός λίστας, καθώς τον περιλαμβάνει ακόμα σε αυτήν, όσο δεν έχει “κλείσει” και τυπικά η μεταγραφή του στην Αλ Κορ.

Πέρσι, Γιάννης Φετφατζίδης, Λούκας Σάσα και Μπράουν Ιντέγε ήταν οι ποδοσφαιριστές που μονοπωλούσαν την πρώτη τριάδα, καθώς είχαν φτάσει μέσα στην χρονιά και το 1.000.000 ευρώ. Ο “Φέτφα” είναι πλέον στο 1.500.000 και ο Λούκας Σάσα στις 900.000 ευρώ.

Στην φετινή ομάδα, αυτός που έχει την 1η θέση και δύσκολα θα την χάσει, είναι ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός, για τον οποίο Άρης δαπάνησε 1.300.000 ευρώ για την επιστροφή του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, έχει την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι στα 2.200.000 ευρώ! Ακολουθεί ο Σάσα με 900.000 και στα 800.000 είναι οι Λόπεθ, Σιανέ Σίλβα και Γκάνεα. Φυσικά, τα νούμερα του Ματέο αλλά και των συμπαικτών, θα αλλάξουν μέσα στη χρονιά, είτε προς τα πάνω, είτε και προς τα… κάτω, ανάλογα με τις εμφανίσεις τους.

Τέτοια εποχή πέρσι, η χρηματιστηριακή αξία του Άρη ήταν 14.100.000 ευρώ, όσο είναι και αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά η λίστα των παικτών του Άρη (Προσοχή! Τα νούμερα που αναφέρονται είναι από εκτιμήσεις με βάση την απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν σημαίνει απαραίτητα πως με γνώμονα αυτά τα νούμερα, πωλούν ή αγοράζουν οι ομάδες…):

To Top