Η χρονιά για την διοίκηση της ΚΑΕ δεν έχει τελειώσει! Κρίσιμα ραντεβού από Δευτέρα για τους διακανονισμούς των φετινών οφειλών!

“Η χρονιά δεν έχει τελειώσει για μένα”, είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει για τη διοίκηση, η οποία καλείται τη Δευτέρα, στις συζητήσεις με τους παίκτες να κλείσει όλες τις οφειλές που υπάρχουν, είτε με την καταβολή χρημάτων, είτε με διακανονισμούς.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν σαφής, ξεκάθαρος και έντιμος απέναντι σε όλους αυτούς που συνεργάστηκε μέσα σε μια δύσκολη χρονιά. Η διοίκηση ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Άρη και αντιλήφθηκε την προϋπόθεση που έχει τεθεί για την συνέχιση της συνεργασίας.

Από τις κινήσεις της εξαρτάται αν θα συνεχιστεί αυτό το ωραίο που ξεκίνησε να χτίζεται. Ξεκάθαρα πράγματα. Το πρώτο που έχει να κάνει είναι να καλέσει τους παίκτες και να βάλει σε ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμών τις οφειλές, βάσει τον εγγυημένων εσόδων που έχει και περιμένει: Την χορηγία του ΟΠΑΠ για τη γιορτή του Νίκου Γκάλη και τα μπόνους από την χορηγία του ΟΠΑΠ μέσω ΕΣΑΚΕ για την βελτίωση θέσης και την ανάδειξη νέων παικτών.

Δεν είναι, όμως, μόνο οι παίκτες. Είναι και το τεχνικό τιμ, οι συνεργάτες του Βαγγέλη Αγγέλου, είναι το υπόλοιπο σταφ και φυσικά το υπαλληλικό προσωπικό. Η διοίκηση θα πρέπει να βρει τα χρήματα για να καλύψει τις υποχρεώσεις της και αυτό προτίθεται να κάνει. Οι διοικούντες δεν χάνουν την αισιοδοξία τους και θεωρούν ότι την Δευτέρα θα τελειώσουν τις περισσότερες υποθέσεις με συγκεκριμένους διακανονισμούς.

To Top