ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η χρυσή ευκαιρία του πρωθυπουργού να αποκαταστήσει την νομιμότητα για τον Άρη!

Η τηλεδιάσκεψη της περασμένης Παρασκευής με την παρουσία του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη κατέγραψαν δυο πράγματα.

Το πρώτο ήταν η αποτύπωση των δίκαιων αιτημάτων της ΠΑΕ Άρης. Το δεύτερο, ότι εκ των πραγμάτων, διαπιστώνεται η θέληση της κυβέρνησης να διορθώσει ένα λάθος για το οποίο δεν ευθύνονται οι κίτρινοι, αλλά το βάρος πέφτει στην ίδια την πολιτεία και την ΕΠΟ.

Ο πρωθυπουργός της χώρας έχει την χρυσή ευκαιρία να αποκαταστήσει ένα μεγάλο λάθος. Η ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης ανάμεσα στον υπουργό Επικρατείας και των ανθρώπων του Άρη, δίνει την αίσθηση σε όλους ότι υπάρχει η κυβερνητική θέληση να αποδοθεί δικαιοσύνη και να απεμπλακεί ο κιτρινόμαυρος σύλλογος από την “αιχμαλωσία”.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι έχει ενημερωθεί προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γνωρίζει το θέμα και διεμήνυσε την επιθυμία του να βρεθεί λύση, από την στιγμή που η ΠΑΕ Άρης κινήθηκε 100% στην νομιμότητα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι στην τηλεδιάσκεψη τελικά συμμετείχε και ο Γρηγόρης Δημητριάδης, διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, ως μια ακόμη απόδειξη για την σημασία που δίνει Μητσοτάκης στην εξεύρεση λύσης δικαίου για τους κιτρινόμαυρους.

Οι οιωνοί είναι θετικοί, απομένει να σταθεί η ίδια η πολιτεία στο ύψος των περιστάσεων, λύνοντας τον “γόρδιο δεσμό”!

Το πρώτο βήμα που έγινε κρίνεται θετικό. Ήταν όμως το πρώτο. Δεν αρκεί από μόνο του. Υπάρχει πολύς δρόμος και κυρίως η ουσία: οι υποσχέσεις για επανόρθωση ενός τόσου κραυγαλέου λάθους, θα πρέπει να γίνουν πράξη. Η πίεση του Άρη θα πρέπει να συνεχιστεί μαζικά, οργανωμένα με σχέδιο και επιχειρήματα για να υπάρξει δικαίωση.

Καμία χαλάρωση δεν επιτρέπεται η εφησυχασμός, όταν είναι κραυγαλέα η ηθική αυτουργία της ΕΠΟ στην υπόθεση. Η οικογένεια του Άρη δεν πρέπει να κατεβάσει… ταχύτητα. Το αντίθετο. Θα πρέπει να είναι πιεστική και πειστική μέχρι να αποκατασταθεί η τά

To Top