ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η χρυσή σκόρερ Αναστασία Σπυριδωνίδου μίλησε για την νέα επιτυχία του Άρη

Η χρυσή σκόρερ των κιτρινόμαυρων και πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος Αναστασία Σπυριδωνίδου μίλησε για την νέα επιτυχία του Άρη, με σκορ 2-0 επί του Υμηττού.

”Αρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τις συμπαίκτριες μου.Η φιλοσοφία μας σαν ομάδα είναι να προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι γιαυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά ώστε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Υμηττός τελικά καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε την άμυνα της αντίπαλης ομάδας και να πάρουμε τους 3 βαθμούς.. συνεχίζουμε την δουλειά και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.” είπε χαρακτηριστικά στο womensports.gr.

Από τη μεριά των ηττημένων η Χριστίνα Κολοκάθη τόνισε: ”Ηταν ένας αγώνας δύσκολος για μας,το γνωρίζαμε καθώς είχαμε βασικές ελλείψεις αλλα και ο Άρης πρόκειται για μια δυνατή ομάδα στην κατηγορία. Δεχτήκαμε σχετικά γρήγορα το πρώτο γκολ και μάλιστα από δικά μας λάθη. Αργήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε σε απόδοση και είχαμε κατοχή. Ωστόσο η ομαδα του Άρη φανηκε πιο έτοιμη και τελείωσε το ματς με 2-0. Είμαστε μια νεοσύστατη ομαδα στην Α’  εθνική που παλεύουμε να παραμείνουμε και σκοπος μας ειναι να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσοτερες εμπειρίες. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα του Άρη για τη φιλοξενία. Κοιτάμε ήδη το επόμενο ματς με Καρδίτσα.”

To Top