Η Όλιβερ… φόρεσε τον “θεό του μπάσκετ” και δήλωσε: “Ιδανική επιλογή για μένα ο Άρης”

Η Μονίκ Όλιβερ αναμφίβολα πρόκειται να αποτελέσει τη δύναμη πυρός του Άρη μέσα στην ρακέτα. Η ίδια στην διάρκεια της παρουσίασής της υπογράμμισε πως έκανε την ιδανική επιλογή να έρθει και να παίξει στον Άρη και φυσικά φωτογραφήθηκε φορώντας μπλουζάκι του Νίκου Γκάλη!

Ο Αμερικανίδα σέντερ, πραγματικό “θωρηκτό” μέσα στην ρακέτα τόνισε πως “είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Απολαμβάνω την παραμονή και όσο περνάει ο καιρός μαθαίνω καλύτερα τις συμπαίκτριές μου και την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα να συνεργάζομαι με έναν πολύ καλό προπονητή και ελπίζω να είμαστε δυνατές μέσα στο παρκέ. Είχα πάρει τις πληροφορίες μου για την ομάδα και αποδέχθηκα με χαρά την πρόταση. Ελπίζω και εγώ να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται, νομίζω ότι έκανα την ιδανική επιλογή”.

Ο τεχνικός του Άρη, Βασίλης Μασλαρινός υπογράμμισε πως “είμαι σίγουρος ότι η Μο, αφού έτσι αρέσει να τη λένε, θα μας βοηθήσει. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και παίκτρια. Είναι τιμή για μένα που θα να είμαι προπονητής στα 100 χρόνια του συλλόγου και εύχομαι να πάμε ένα σκαλί παραπάνω από πέρσι. Κρατήσαμε το βασικό κορμό και είναι χαρά μας να έρχονται δίπλα στην ομάδα άνθρωποι όπως ο κ.Γεωργούδης. Ευχαριστούμε για τη στήριξη, να είστε κοντά στο γυναικείο μπάσκετ, αξίζει τον κόπο”.

 

To Top