Η όμορφη «κατάσκοπος» στα… κίτρινα

Μια γυναίκα σε ένα γήπεδο πάντα τραβά τα βλέμματα… Στη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής η παρουσιάστρια του καναλιού RCN, Μελίσα Μαρτίνες, ήταν στο επίκεντρο της προσοχής.

Η Μελίσα, δουλεύει ως παρουσιάστρια για το δελτίο του καναλιού της Κολομβίας RCN εδώ και έξι χρόνια, έχοντας καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό και την αποδοχή των ανδρών συναδέλφων της, οι οποίοι έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για την δουλειά της.

Ακόμα και τα Μ.Μ.Ε της Κολομβίας αναφέρονται στον επαγγελματισμό και στο πάθος που έχει η Μελίσα για την δουλειά της και τον αθλητισμό.

 Έτσι, λοιπόν το κανάλι της αποφάσισε να την στείλει στην Βραζιλία για να καλύψει από εκεί το Παγκόσμιο Κύπελλο και είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές δημοσιογράφους που είναι στην χώρα της Λατινικής Αμερικής. Βέβαια, το κορίτσι είναι δεσμευμένο και εδώ και λίγο καιρό βγαίνει με τον ηθοποιό, Χουάν Ντιέγκο Σάντσες.

Λόγω της δουλείας της κάνει πολύ συχνά ταξίδια και όπως είχε πει η ίδια σε συνέντευξη της, σε όποιο μέρος του κόσμου και να βρεθεί αγοράζει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, φθήνα ή ακριβά, τα οποία αγαπά.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top