ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώθηση του κόσμου! Γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης η δύναμη πυρός του Άρη!

Ο Άρης παίζει σήμερα πάρα πολλά κόντρα στον Παναθηναϊκό: βαθμούς για την Ευρώπη, γόητρο, ηθική ικανοποίηση, αλλά και επιβράβευση της μέχρι τώρα προσπάθειας-αντεπίθεσης!

«Δυστυχώς, λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό, ο κόσμος έχει πολλούς περιορισμούς για να έρθει στο γήπεδο, παρ’ όλα αυτά ελπίζουμε να είναι γεμάτο. Χρειαζόμαστε τη ψυχή του κόσμου στον αγώνα».

Μέσα σε ελάχιστες λέξεις ο Μπούργος κατέγραψε τη σημασία της παρουσίας του κόσμου, αλλά και της επίδρασης που έχει στην ομάδα απέναντι σε θεούς και δαίμονες!

«Δεν περιμένω κάτι άλλο από το να έρθουν όλοι στο γήπεδο την Κυριακή, για να μας βοηθήσουν, τους χρειαζόμαστε, τους περιμένουμε για να μας δώσουν ώθηση. Η υπόθεση με τον κορωνοϊό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, απολαμβάνουμε το παιχνίδι στο γήπεδο και θέλουμε τον κόσμο για να το απολαύσει μαζί με εμάς» συμπλήρωσε με νόημα ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Είναι γνωστό, ότι όποτε έπαιξε ο Άρης σε ένα “καυτό” Κλεάνθης Βικελίδης είχε έναν “παίκτη παραπάνω”! Θόδωρος Καρυπίδης, Χερμάν Μπούργος και παίκτες περιμένουν σήμερα λοιπόν, να γεμίσει το γήπεδο, “σπρώχνοντας” την ομάδα του Άρη στην νίκη!

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

· 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4

· 20 ευρώ στη Θύρα 2

· 25 ευρώ στη Θύρα 9

· 30 ευρώ στη Θύρα 7

· 100 ευρώ στα VIP

Τα παιδικά εισιτήρια κοστίζουν:

· 5 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4

· 10 ευρώ στη Θύρα 2

· 15 ευρώ στις Θύρες 7, 9

· 40 ευρώ στα VIP

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (Κυριακή 10:00-16:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ, ενώ –να θυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ.

To Top