Η ώρα για το πρώτο τρίποντο!

Η ώρα για το πρώτο τρίποντο της περιόδου έφτασε για τον Άρη. Τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα τον πήρε τη 2η αγωνιστική με τον ΟΦΗ και το πρώτο του γκολ κατάφερε να το πετύχει την 3η κόντρα στην ΑΕΚ. Σήμερα ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη απέναντι στην Κέρκυρα για να πάρει πολύτιμους βαθμούς και ψυχολογία (18:15, Novasports 3, PRESSARIS). 

Η ομάδα της Κέρκυρας είναι μια ομάδα, από αυτές που πρέπει να ξεπεράσει ο Άρης με… συνοπτικές διαδικασίες εάν θέλει να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στα πολλά πειράματα στην ενδεκάδα, με τις συνεχείς αλλαγές θέσεων των ποδοσφαιριστών του.

Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας ο Σερραίος τεχνικός δούλεψε σε ένα συγκεκριμένο σχήμα και σύμφωνα με όσα έδειξε είχε τα λιγότερα… διλήμματα από κάθε άλλη φορά.

«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για μας. Έχω την αίσθηση ότι κόντρα στην Κέρκυρα και μπροστά στον κόσμο μας, τον οποίο καλώ να έρθει στο γήπεδο, και να μας συμπαρασταθεί, θα παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε όλους τους τομείς και θα φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Με υπομονή, πάθος, θέληση και αποφασιστικότητα θα πάρουμε αυτόν τον αγώνα και θα ανταμείψουμε τους φιλάθλους του Αρη, οι οποίοι στέκονται συνεχώς στο πλευρό μας και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο» ήταν τα λόγια του Σερραίου τεχνικού, ο οποίος έδωσε το στίγμα της προσπάθειας ενόψει του σημερινού αγώνα.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο 59χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Διούδη. Στην άμυνα θα είναι  – από δεξιά προς αριστερά – οι Καζναφέρη, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας και Ψυχογιός. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Νταμαρλής και Κοέλιο, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν οι Γκέσιος, Καπετάνος και Γιαννιώτας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αγκάνθο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Ασλανίδης, Γιαννίτσης, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παντίδος, Παπαστεριανός, Σουνάς και Τσουκάνης. Ο Κατσαβάκης πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές και σήμερα το μεσημέρι θα ανακοινώσει ποιοι δύο θα μείνουν εκτός αποστολής.

To Top