Η ώρα της αλήθειας: Σε εξέλιξη η συνάντηση Κοινωνίας-Ηλιάδη

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελώνης με τον Δημήτρη Ηλιάδη. Πρόκειται για την πλέον καθοριστική συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε ο πρώην του έχουν παραδοθεί «χέρι με χέρι» και από σήμερα αναμένεται να γίνουν πιο ουσιαστικές κινήσεις, ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει.

Το… στόρι της υπόθεσης είναι γνωστό, σε ότι αφορά τις τελευταίες κινήσεις. Ο Δημήτρης Ηλιάδης ζήτησε από το  δ.σ. του φορέα συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία από το λογιστήριο της ΠΑΕ, τα οποία θα του δώσουν σαφή εικόνα της κατάστασης. Tα στοιχεία αυτά δόθηκαν στη συνάντηση της Δευτέρας, η οποία αποτέλεσε το πρώτο αποφασιστικό βήμα, ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να ολοκληρωθεί θετικά ή αρνητικά το θέμα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ είναι χαρακτηριστικό ότι πήγε στα γραφεία του φορέα ο ίδιος, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πήρε όλα τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε. Το αν τον καλύπτουν ή όχι θα φανεί στην πράξη.

Η ουσία είναι ότι το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τρίτη, προκειμένου αφού ο Ηλιάδης διαπιστώσει ποια είναι σχεδόν με ακρίβεια η οικονομική κατάσταση να κάνει την επόμενη καθοριστική κίνηση. Στην σημερινή συνάντηση, η οποία έχει ξεκινήσει, τα μέλη του φορέα θα ζητήσουν από την πλευρά τους, στοιχεία και αποδείξεις ότι ο Ηλιάδης μπορεί να σηκώσει το οικονομικό φορτίο. Πρέπει να τους πείσει κι αυτός… Ανάλογα με τα στοιχεία που θα παρουσιάσει και εφόσον πειστούν ότι όσα υπόσχεται μπορούν να υλοποιηθούν το θέμα θα προχωρήσει για να φτάσει μέχρι την γενική συνέλευση εκεί όπου τα μέλη θα αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι το τραπέζι έπεσε από πλευράς Ηλιάδη και η πρόταση για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99.

To PRESSARIS θα σας ενημερώσει για ό,τι νεότερο…

To Top