Η ώρα της αντεπίθεσης! Έξι βαθμούς με Κέρκυρα και ΠΑΟΚ, ανάσα οι μεταγραφές

O Χρήστος Βελώνης καταθέτει την άποψή του μέσω του προσωπικού του blog στο PRESSARIS για τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αγωνιστικά για στους κίτρινους και την προσπάθειά τους να «ορθοποδήσουν» στο πρωτάθλημα.

 Η αντίστροφη μέτρηση για τον Άρη έχει ήδη αρχίσει. Η ομάδα πρέπει να επιχειρήσει την αντεπίθεσή της. Κάθε χαμένος βαθμός μπορεί να αποδειχτεί καθοριστικός. Κάθε απώλεια μπορεί να στοιχίσει  Είμαι βέβαιος ότι όλοι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και οφείλουν να δουλέψουν για να είναι απόλυτα έτοιμοι για την τελική ευθεία.
Οι μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα και όποιες ακολουθήσουν μέχρι και το τέλος της χειμερινής περιόδου θα καλύψουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα κενά που υπήρξαν στην φετινή προβληματική χρονιά. Τάτος, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος σε πρώτη φάση είναι σημαντικές προσθήκες.
Ίσως οι συνεχόμενες αλλαγές προπονητή δεν επέτρεψαν να βρει η ομάδα ρυθμό καθώς ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία, ελπίζοντας πως η κατάσταση θα βελτιωθεί σταδιακά.
Τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Κέρκυρα και ΠΑΟΚ θα πρέπει να αποφέρουν στον Άρη έξι βαθμούς. Ο επόμενος αντίπαλος είναι ο τελευταίος του πρωταθλήματος, ενώ το τοπικό ντέρμπι είναι στην έδρα μας και η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό για πολλούς λόγους.
Μεγάλο ρόλο θα παίξει σε όλα αυτά η ψυχολογία, η επιμονή και το πάθος των ποδοσφαιριστών. Τώρα είναι η ώρα της αντεπίθεσης για τον Άρη.
To Top