ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ώρα της απόφασης έφτασε για το βασικό 4αρι, προβάδισμα σε Σανικίτζε

Η ώρα για την επιλογή του παίκτη στην θέση “4” έφτασε στον Άρη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ίσως και στην διάρκεια της ημέρας να κατατεθεί πρόταση σε συγκεκριμένο παίκτη. 

Είσαστε από εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν τα ματς της αγαπημένης τους ομάδας με στοίχημα, αλλά δεν ξέρουν που θα βρουν κάτι τέτοιο; Μπείτε τώρα στο Foxbet.gr και διαβάστε όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε αναφορικά με το live streaming σε εταιρείες στοιχήματος. 

Ο Βίκτορ Σανικίτζε φαίνεται πως κερδίζει την κούρσα, αλλά ουδείς μπορεί να προεξοφλήσει και τις περιπτώσεις των Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι λογικό να “ξεψαχνίζει” κάθε έναν παίκτη ξεχωριστά, να ψάχνει να βρει στοιχεία και του παιχνιδιού και του χαρακτήρα τους μιλώντας με προπονητές και πρώην συμπαίκτες των βασικών επιλογών του για την θέση “4” και πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο, όπου πρέπει να πάρει μια απόφαση, σε συνεργασία πάντα με τον Νίκο Λάσκαρη.

Ο Σανικίτζε επανήλθε στο προσκήνιο γιατί φαίνεται πως είναι πιο πλήρης παίκτης από όλους και έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης. Είναι έμπειρος, έχει δοκιμαστεί σε ομάδες με πίεση για το αποτέλεσμα, είναι οικονομικά εντός των δυνατοτήτων του Άρη και ενδεχομένως αυτός να είναι η πρώτη επιλογή του Πρίφτη, παρότι υπάρχει ένας προβληματισμός για το ότι θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω της παρουσίας του στην Εθνική Γεωργίας, στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ.

Με τον εκπρόσωπό του υπάρχουν ήδη προκαταρκτικές συζητήσεις, αλλά προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί οικονομική πρόταση, κάτι που δεν είναι απίθανο να συμβεί εντός της βδομάδας.

To Top