Η ώρα της… επίθεσης: η Μπαρτσελόνα θα κάνει την προσπάθειά της για τον Μέσι

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δεν έχει κλείσει την πόρτα της επιστροφής στον Λιονέλ Μέσι και έχει αρχίσει να… δουλεύει το σχέδιο για να ντύσει ξανά τον Αργεντινό σούπερ σταρ με τα χρώματά της.
Το μέλλον του Μέσι παραμένει αβέβαιο. Κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο σε μια υπόθεση που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε… σίριαλ.

Οι συζητήσεις του πατέρα του με την Παρί Σεν Ζερμέν, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Οι Παριζιάνοι τον θέλουν σίγουρα για άλλον έναν χρόνο, αλλά οι δυο πλευρές δεν τα έχουν βρει και έτσι όλα πια είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας El Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί το θέμα και ετοιμάζεται να κάνει την… παρέμβασή της με στόχο να πάρει πίσω στο «Καμπ Νου» τον Αργεντινό.

Δεν είναι σίγουρα μια εύκολη προσπάθεια για τους Καταλανούς για πολλούς λόγους. Ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν.

Ο Μέσι μένει ελεύθερος σε τρεις μήνες, επομένως δεν χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα για μεταγραφή. Προ ημερών, ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα είχε μια συνάντηση μικρής διάρκειας με τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε. Ήταν μια ευκαιρία για να… σπάσει ο πάγος. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για περίπου μισή ώρα σχετικά με το παιχνίδι στο οποίο οι Καταλανοί θέλουν να τιμήσουν τον Μέσι.

Εκεί ο Λαπόρτα είπε πως η καλύτερη τιμή θα ήταν ο Αργεντινός να γυρίσει στη Βαρκελώνη και να κλείσει την καριέρα του εκεί. Και ξεκαθάρισε πως οι πόρτες είναι ανοιχτές.

Το μεγάλο πρόβλημα για τους «μπλαουγκράνα» εννοείται πως παραμένει το οικονομικό. Θα πρέπει να «πέσουν» πολλά συμβόλαια καθώς η Μπαρτσελόνα δεν θα μπορεί να εγγράψει νέους ποδοσφαιριστές. Άρα και ο Μέσι θα πρέπει να… ρίξει κατά πολύ τις οικονομικές απαιτήσεις του. Μπορεί να το κάνει; Θέλει; Ερωτήματα που μένει να απαντηθούν όταν η Μπαρτσελόνα θα κάνει την… επίθεσή της.

To Top