Η ώρα της κάλπης! Οι διαχειριστές των… κοινοχρήστων, ο επενδυτής που προσμένεται και η ανάγκη της ενότητας!

Ώρα εκλογών στον Άρη! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί όπου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα ο κόσμος του Άρη θα διαλέξει τον κατάλληλο (κατά την γνώμη του) για την προεδρία της ΠΑΕ.

Δυο είναι οι υποψήφιοι, όσο ο επενδυτής που όλοι προσμένουν δεν έχει εμφανιστεί. Δημήτρης Ηλιάδης και Λάμπρος Σκόρδας (κατ’ αλφαβητική σειρά) ζητούν την ψήφο του κόσμου του Άρη!

Οι φετινές εκλογές στην ΠΑΕ Άρης χαρακτηρίστηκαν στην προεκλογική τους περίοδο, ως «μια από τα ίδια» σε σχέση με το κλίμα και την ένταση που υπήρχε και τις προηγούμενες φορές. Οι δυο πρόεδροι διεκδικούν σήμερα την προεδρία της ΠΑΕ Άρης. Ή καλύτερα διεκδικούν να γίνουν οι… διαχειριστές των… κοινοχρήστων μιας ποδοσφαιρικής πολυκατοικίας που μπάζει από παντού! Απλά διαφέρουν στον τρόπο με τον οποίο θα εκδώσουν τα… κοινόχρηστα. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Με έσοδα, τα οποία τα περισσότερα, έχουν εκχωρηθεί σε παλιούς πιστωτές, με χρέη που έχουν δημιουργήσει μαύρα σύννεφα πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης, μια ομάδα χωρίς αδειοδότηση, άρα με ισχνή δυνατότητα ενίσχυσης το καλοκαίρι, ενόψει του νέου πρωταθλήματος και με την απειλή της ΕΠΟ με αφορμή την είσοδο στο άρθρο 99, ο Άρης μοιάζει σήμερα ως ένα «εγχείρημα προς αποφυγήν».

Κι όμως, η προεκλογική μάχη έχει φουντώσει, με τους δυο παράγοντες και τους συνεργάτες αποφασισμένους να παλέψουν μέχρις εσχάτων για το χρίσμα! Την ίδια ώρα, ο κόσμος του Άρη έχει στείλει πολλαπλά μηνύματα. Στα μάτια της αποχής αντικρίσαμε τη δυσπιστία η οποία υπάρχει και στις προηγούμενες εκλογές και ίσως και σε αυτές (εδώ σε ολόκληρη τη χώρα υπάρχει δυσπιστία, στον Άρη δεν θα υπήρχε;). Δυσπιστία γιατί πολύ απλά θέλει να δει κάτι να αλλάζει, να δει την προοπτική και βλέπει πρόσωπα και παράγοντες να ανακυκλώνονται για μια θέση στο ρετιρέ αυτής της μισογκρεμισμένης πολυκατοικίας.

Θέλει να δει έναν επενδυτή με χρήματα και όραμα, αλλά αυτό δεν φαίνεται άμεσα στον ορίζοντα. Οπότε δυο πράγματα απομένουν στον κόσμο του Άρη: να έχει τη δύναμη και το κουράγιο να περιμένει την «άσπρη μέρα», αλλά και την πίστη ότι πρέπει να διασφαλίσει τη συνοχή του συλλόγου, την ενότητά του, δημιουργώντας νέες προϋποθέσεις για να τον προστατεύσει και να τον αναπτύξει.

Αυτά… Ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης!

To Top