Η ώρα του κόσμου για τα… συλλεκτικά διαρκείας, στόχος να ξεπεραστεί το περσινό όριο!

Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε τα… συλλεκτικά διαρκείας για τη νέα περίοδο. Στόχος η ενίσχυση της ομάδας, με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του συλλόγου. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές από τα όσα ανακοινώθηκαν. Η ώρα του κόσμου έφτασε!

Από την Παρασκευή θα είναι τα εισιτήρια στον… αέρα.

Το σκεπτικό που επικράτησε στην Αλκμήνης ήταν να υπάρχουν όσο το δυνατό πιο φθηνά εισιτήρια, μαζί παράλληλα με κάποια προνομιακά πακέτα. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του δωρεάν εισιτηρίου ανά δέκα άτομα, ενώ υπάρχει και το πακέτο για τους άνεργους.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι θετικά. Ο στόχος είναι να διατεθούν περισσότερα εισιτήρια από την προηγούμενη σεζόν (τα περσινά ήταν περίπου 5.500).

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα διαρκείας θα είναι συλλεκτικά και ήδη οι κίτρινοι βρίσκονται στη φάση υλοποίησης του σχεδιασμού τους. Παράλληλα, θα υπάρξει  και επετειακή φανέλα με την εταιρία που συνεργάζεται η κίτρινη ΠΑΕ, τα τελευταία χρόνια.
Γίνεται αντιληπτό, ότι κάθε ευρώ που μπαίνει αυτή την εποχή στην ΠΑΕ είναι πολύτιμο, πριν από την τελική φάση των συμφωνιών για το άρθρο 99.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες για τα διαρκείας

 

 

To Top