ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ώρα των οριστικών αποφάσεων έφτασε στον Άρη, “κλειδώνουν” τους στόχους…

Η καθοριστική συνάντηση ανάμεσα στον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τον προπονητή Σάββα Παντελίδη, θα πραγματοποιηθεί σήμερα…

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως είναι γνωστό, βασικό αντικείμενο συζήτησης στο ραντεβού… κορυφής, θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο Άρης και η υλοποίηση του σχεδιασμού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, μάλιστα, αναμένεται να ληφθούν και οι οριστικές αποφάσεις για τους τέσσερις παίκτες που θα αποκτηθούν μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Οι θέσεις είναι ήδη γνωστές: ένας φορ, ένα “οχτάρι”, ένας πλάγιος επιθετικός κι ένας στόπερ.

Την περασμένη Τετάρτη, συναντήθηκαν οι Θοδωρής Καρυπίδης και Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος. Ανάμεσα στους δύο άνδρες παρατηρήθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων για όλα τα ζητήματα συνεργασίας μεταξύ των δύο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, καθώς -όπως κι αναμενόταν- συνεχίζουν μαζί και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος γνωστοποίησε στον Θοδωρή Καρυπίδη τα αποτελέσματα των επαφών του στην Ιταλία το προηγούμενο διάστημα και όχι μόνο, σε ότι αφορά την “επόμενη μέρα” της ομάδας και την οργάνωσή της.

Στη συνάντηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου με τον Θοδωρή Καρυπίδη στην Αθήνα καθορίστηκε και το μπάτζετ του Άρη για την επόμενη σεζόν!

Μετά από απόφαση του Θοδωρή Καρυπίδη, συγκριτικά με πέρσι, αυτό θα ανέβει κατά 2.000.000 ευρώ, προκειμένου να “χτιστεί” μία ομάδα πολύ πιο ανταγωνιστική από την φετινή!

To Top