ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η 11άδα του Παντελίδη: Δίλημμα η μεσαία γραμμή, επιστρέφει ο Γιουνές

Ο Σάββας Παντελίδης έχει καταλήξει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ενδεκάδα του σημερινού αγώνα, ωστόσο, δεν “αποκάλυψε” τις οριστικές του σκέψεις για τον παρτενέρ του Μανώλη Σιώπη στη μεσαία γραμμή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Μέχρι και χθες, και παρότι δεν υπήρχαν αγωνιστικά προβλήματα, υπήρχαν διλήμματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας σε συγκεκριμένες θέσεις. Το βασικότερο αφορά στον παρτενέρ του Σιώπη στον άξονα. Ο Παντελίδης θα επιλέξει έναν εκ των Ματίγια-Μπάσα, κάτι που συνέβη και στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο πρώτος είναι πιο δημιουργικός και συμμετέχει επιθετικά, ενώ ο δεύτερος βοηθάει περισσότερο ανασταλτικά. Προβάδισμα έχει ο Ισπανός μέσος, δείγμα της προσέγγισης του αγώνα από πλευράς Άρη.

Το άλλο δίλημμα έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Παντελίδης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μενέντεθ που είναι πιο επιθετικός και δημιουργικός.

Σε ό,τι αφορά τη γραμμή κρούσης, όλα δείχνουν ότι στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Γιουνές με τον Ντιγκινί από πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.

Στο τέρμα διατηρείται ο Κουέστα, στο κέντρο της άμυνας ο Βέλεθ με τον Δεληζήση, ενώ επιστρέφει και στο αρχικό σχήμα ο Τζανακάκης. “Πυλώνες” του Άρη, οι Γκάμα και Ματέο που ξεκινούν βασικοί για ένα ακόμα ματς.

 

To Top