Η 23άδα του Αναστασιάδη, με Σιώπη και Βαλεριάνο

Η ΕΠΟ δημοσίευσε την 23άδα των ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή του, ο Άγγελος Αναστασιάδης για τα παιχνίδια εκτός έδρας με Λιχτενστάϊν και Βοσνία.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά:

Ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ανδρών με το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα), με τους οποίους ανοίγει ο νέος αγωνιστικός κύκλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με ορίζοντα το επετειακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2020.

Οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αγοράς εισιτηρίων για του αγώνες της Εθνικής στο Λιχτενστάιν και στην Βοσνία. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

To Top