ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η 4η θέση είναι ζήτημα γοήτρου και επιβράβευσης για τον εξαιρετικό β΄ γύρο…

Τα εναπομείναντα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος είναι εξίσου σημαντικά για τον Άρη, όσο και τα προηγούμενα, παρότι λίγο πολύ έχουν όλα κριθεί, ως προς τα ευρωπαϊκά “εισιτήρια”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα, ξέρουμε πολύ καλά όλοι, πως πολύ δύσκολα μετά τους δύο πρώτους ημιτελικούς να ανατραπεί η κατάσταση. Το ζευγάρι του τελικού θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, άρα η 5η θέση του πρωταθλήματος δίνει και αυτή Ευρωπαϊκή έξοδο.

Ωστόσο για τον Άρη το αυριανό ματς, το επόμενο με τον Ατρόμητο, αλλά και τα άλλα δύο τελευταία είναι ιδιαιτέρως σημαντικά. Διότι διακυβεύεται η 4η θέση, η οποία έχει τη δική της σημασία. Όχι πως δίνει καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αντιθέτως, το ίδιο με την 5η θέση δίνει (δηλαδή στον β΄προκριματικό του Europa Leage), όμως ο Άρης του δεύτερου γύρου αξίζει να τερματίσει ψηλότερα από τον Ατρόμητο.

Από τους δύο προσεχείς του αντιπάλους, αλλά ακόμα και από την 3η ΑΕΚ, ο Άρης του 2019 υπήρξε πολύ καλύτερος σε όλους τους τομείς.

Επομένως, η κατάληψη της 4ης θέσης, θα είναι μία επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλε η ομάδα στον β΄γύρο του πρωταθλήματος. Όταν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, μάζεψε τα κομμάτια της και “αναγεννήθηκε” αγωνιστικά.

To Top