Η Adidas ψάχνει 1.703… Ντιέγκο Αρμάντο

Η εταιρεία αθλητικών ειδών «Adidas» ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε αναζήτηση των «Ντιέγκο Αρμάντο», οι οποίοι γεννήθηκαν το 1981 στην Αργεντινή, προκειμένου να τους προσφέρει την νέα φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς, του συλλόγου με τον οποίο ο Μαραντόνα κατέκτησε εκείνη την χρονιά το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της «Adidas», που προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ιστορική ομάδα του Μπουένος Αϊρες, υπάρχουν 1.703 παιδιά που γεννήθηκαν το 1981 και ονομάσθηκαν Ντιέγκο Αρμάντο, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος στην Ιστορία της χώρας.

Την πρασμένη Παρασκευή, η Μπόκα Τζούνιορς παρουσίασε την νέα της φανέλα, εμπνευσμένη από αυτήν που φορούσαν οι πρωταθλητές το 1981, όταν σε ηλικία 21 ετών, ο νεαρός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έλαμψε, πριν από τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο του 1982 και δύο χρόνια αργότερα στη Νάπολη, όπου έγινε το σύμβολο του συλλόγου της νότιας Ιταλίας.

Το 1995, ο Μαραντόνα επέστρεψε για να παίξει στην Μπόκα μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1997.

Οπως είναι γνωστό, ο αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας εθνικής Αργεντινής του 1986, ο οποίος διέθετε ιδιωτικό χώρο στο θρυλικό στάδιο «La Bombonera», πέθανε στις 25 Νοεμβρίου 2020 από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 60 ετών.

To Top