Η BDA με επιστολή της δικαιώνει τον Άρη στην υπόθεση Τζέιμς! (photo)

Με νέο δελτίο Τύπου που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η BDA Sports ανασκευάζει πλήρως τις προ ημερών τοποθετήσεις της για αθέτηση των όρων του συμβολαίου του Ντομινίκ Τζέιμς με τον Άρη από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ! Στο νέο δελτίο Τύπου αναφέρεται πως η φυγή του Τζέιμς ήταν ατυχές γεγονός και πως ο Άρης και η διοίκησή του κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να τιμηθεί η συμφωνία!

Η ανακοίνωση της BDA Sports που δικαιώνει πλήρως την πλευρά του Άρη:

“H εταιρεία μας νιώθει την ανάγκη να δώσει διευκρινίσεις για το δελτίο Τύπου που διανεμήθηκε στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης σχετική με τον Ντομινίκ Τζέιμς.

Λόγω λάθους του νομικού μας τμήματος και κακής επικοινωνίας με τις υπηρεσίες οικονομικών μας, κάποια γεγονότα δεν αναφέρθηκαν στο νομικό μας τμήμα. Σαν αποτέλεσμα αυτού, κάποιες εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν σε εκείνο το δελτίου Τύπου δεν ήταν ακριβείς. Λόγω του ότι τα δελτία Τύπου “παράγονται” αυτόματα, περιέχουν μια σειρά από εκφράσεις, που στη συγκεκριμένη περίπτωση κακώς χρησιμοποιήθηκαν.

Η συνεργασία μας και ο επαγγελματισμός του Άρη ήταν υψηλών προδιαγραφών. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άρη και ελπίζουμε να συνεργαστούμε και στο μέλλον. Είναι γεγονός ότι καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια από τη διοίκηση για να τιμήσει τη συμφωνία μας και είναι επίσης γεγονός ότι ο Ντομινίκ Τζέιμς ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εμπειρία του με την οικογένεια του Άρη. Ο Άρης είναι μια αξιόπιστη και επαγγελματική ομάδα και είναι ατυχές το γεγονός ότι ο Ντομινίκ έφυγε για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Για μια ακόμα φορά θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εκτιμούμε την συνεργασία μας με τον Άρη και οποιαδήποτε παρεξήγηση σε γεγονότα που συνέβησαν ήταν ως επί το πλείστον αποτέλεσμα της κακής επικοινωνίας και των αυτοματοποιημένων αναφορών από τις υπηρεσίες μας”.

Διαβάστε την επιστολή της BDA Sports στα αγγλικά:

{gallery}siridis/bda_sorry{/gallery}

To Top