Η… Big-Three του Άρη βάζει τις βάσεις εντός κι εκτός παρκέ!

Εντός κι εκτός παρκέ οι τρεις “μεγάλοι” είναι αυτοί που φτιάχνουν το κλίμα. Ασημακόπουλος, Καραποστόλου και Χαρίσης είναι πρωταγωνιστές όχι μόνο μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό. Έχουν αντιληφθεί τον διπλό ρόλο τους, τους αρέσει και ανταποκρίνονται περίφημα, κάτι που παραδέχτηκε και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ένα από τα ζητούμενα του Έλληνα τεχνικού και των συνεργατών του κατά την παραμονή της ομάδας στην Βουλγαρία, πέρα από το αγωνιστικό, ήταν και η δημιουργία του ενωτικού κλίματος ανάμεσα στους παίκτες που θα βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει ενωμένη στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν μέσα στην χρονιά.

Οι κίτρινοι πέρα από την αγωνιστική τους ετοιμότητα απέδειξαν πως έχουν γίνει πλέον μια (καλή) παρέα, κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, όλοι δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους για τη νίκη και αυτό είναι κάτι που τονίστηκε από τον Έλληνα τεχνικό κατά την επιστροφή των κίτρινων από την γειτονική χώρα. Για να συμβεί όμως αυτό συνέβαλαν τα μέγιστα οι τρεις πιο έμπειροι παίκτες του Άρη και φετινά αποκτήματα: Αντώνης Ασημακόπουλος, Σωτήρης Καραποστόλου και Κώστας Χαρίσης.

Η… “Big-Three” του Άρη ήταν αυτή που έδωσε το σύνθημα στο χθεσινό φιλικό με την Λουκόιλ και με άξιους συμπαραστάτες τους Άουτερμπριτζ, Πάσαλιτς γύρισαν το ματς από το -12 και έβαλαν τις βάσεις για να φτάσει τελικά η ομάδα στη νίκη. Μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα όμως η συμβολή των τριών παικτών ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

Από αυτή την τριπλέτα ο Άρης δεν έχει κερδίσει πράγματα μόνο μέσα στο παρκέ. Ασημακόπουλος, Καραποστόλου και Χαρίσης λειτουργούν ως πρότυπα προς τους νεαρότερους αθλητές και δεν είναι λίγες οι φορές τόσο στην διάρκεια των προπονήσεων όσο και στα φιλικά που προσπαθούν να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στα υπόλοιπα παιδιά. Η παρουσία τους στον Άρη μέσα στην χρονιά θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο ρόλος τους δεν θα περιορίζεται μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

 

To Top