Η Chicago Fire των Ελλήνων διέλυσε με 4-1 την Ίντερ Μαϊάμι, που έπαιξε ξανά χωρίς τον Μέσι (video)

Με πρωταγωνιστές τους Σερντάν Σακίρι και Μάρεν Χάιλε-Σελασιέ, η Chicago Fire επικράτησε κατά κράτος με 4-1 της Ίντερ Μαϊάμι, η οποία έπαιξε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς τον Λιονέλ Μέσι και δεν μπόρεσε να κερδίσει σε ισάριθμο αγώνα.

Ο Αργεντινός σταρ και πρωταθλητής κόσμου του 2022 είναι εκτός από τις 20 Σεπτεμβρίου, όταν τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Τορόντο FC και η κατάστασή του επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Το σκορ άνοιξε στο 49’ ο Σακίρι, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιόσεφ Μαρτίνες. Ακολούθησαν τα δύο τέρματα του Χάιλε-Σελασιέ και τελικό 4-1 «έγραψε» ο πρώην άσος των Βασιλείας, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ και Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την Chicago Fire του Ελληνοαμερικανού Φρανκ Κλόπας, με βοηθούς τους Νίκο Κωστένογλου και Θοδωρή Αντωνόπουλο, έπαιξε ως βασικός ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 69’ και τη θέση του πήρε ο Κάσπερ Πρζιμπίλκο.

Παρόλα αυτά, η Ίντερ Μαϊάμι είναι ζωντανή στη μάχη για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος στο MLS, αρκεί να κερδίσει τα εναπομείναντα παιχνίδια με Σινσινάτι και Σάρλοτ (δύο με τη συγκεκριμένη ομάδα), με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται στις 22 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς ήταν sold out, καθώς διατέθηκαν 61.000 εισιτήρια, ένα ρεκόρ για το Soldier Field, που για πρώτη φορά άνοιξε και το πάνω διάζωμα για τη διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του ματς:

To Top