ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η FIBA έδειξε εμπιστοσύνη, ευχής έργο να δείξουν και οι πιστωτές

Το ότι ο Άρης κατάφερε να πείσει το Τσάμπιονς Λιγκ, τη FIBA επί της ουσίας, να αγωνιστεί και πάλι στην Ευρώπη, έστω και στα προκριματικά είναι ιδιαίτερα σημαντικό και για την προσπάθεια που κάνει να άρει το απαγορευτικό μεταγραφών.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Άρης είναι μια ομάδα που αυτή τη στιγμή έχει απαγορευτικό μεταγραφών από έξι υποθέσεις παικτών που προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο της FIBA και δικαιώθηκαν και τους έχουν επιδικαστεί οφειλόμενα ύψους σχεδόν ενός εκατομμυρίου.

Η διοίκηση Γουλιέλμου προσπαθεί να διακανονίσει αυτές τις οφειλές και να άρει το ban που έχει επιβληθεί για τις οφειλές στους Καββαδά, Μαρμπλ, Τζένκινς, Μπάκνερ, Ντραγκίσεβιτς και Σανικίτζε.

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη προσπάθεια, που δεν είναι καθόλου εύκολη, διότι έχει ζητηθεί “κούρεμα” των οφειλών και αποπληρωμή σε βάθος χρόνου, ότι η FIBA δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να παίξει στις διοργανώσεις της.

Είναι προφανές ότι υπό μία έννοια έχει εμπιστευτεί αυτούς με τους οποίους συνδιαλέγεται, έχει πειστεί πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο και ευχής έργο είναι την εμπιστοσύνη αυτή που δείχνει η FIBA, να τη δείξουν και οι πιστωτές, αντιλαμβανόμενοι πως οι προτάσεις διακανονισμών που έχουν γίνει είναι ακριβώς αυτοί που θα διατηρήσουν την βιωσιμότητα της ομάδας.

To Top