ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία από την ΠΑΕ Άρης για να ξεκαθαρίσει το θέμα του ban!

Θετική εξέλιξη στην υπόθεση του ban της FIFA! Η παγκόσμια ομοσπονδία ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία από την ΠΑΕ Άρης!

Η αγωνία κορυφώνεται για τους κιτρινόμαυρους σε ότι αφορά το ζωτικής σημασίας θέμα που αφορά τον αποκλεισμό μεταγραφών για την ΠΑΕ Άρης. Ήδη πριν λίγες μέρες ο Άρης μέσω λίγκας και ΕΠΟ ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να λυθεί ο “γόρδιος δεσμός”.

Η θετική εξέλιξη έχει να κάνει ότι η FIFA και ασχολείται με το θέμα και ζήτησε από τους κιτρινόμαυρους να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία που να επικυρώνουν ξεκάθαρα τις θέσεις τους, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν δυο διαφορετικά νομικά πρόσωπα, έχει δρομολογηθεί η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ Άρης, προκύπτουν δικαστικές ενέργειες και αποφάσεις και αναζήτηση ευθυνών από φυσικά πρόσωπα κτλ.

Στο “παιχνίδι” είναι φυσικά και η UEFA, η οποία από την πλευρά της  ζήτησε κάποια συμπληρωματικά στοιχεία μέσω πάντα της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, σχετικά με τα δύο νομικά πρόσωπα. Αυτά τα στοιχεία θα στείλει ο Υπεύθυνος Αδειοδότησης στην ΟΥΕΦΑ (Γιώργος Δημητρίου) ώστε να αναγνωρίζεται η εκκρεμοδικεία στο όλο θέμα και να περιμένει ο Άρης την τελική λύση του ban που θα διαχωρίσει τελεσίδικα την παλιά ΠΑΕ από τη νέα.

Κινήσεις που ερμηνεύονται θετικά από τους ανθρώπους του Άρη, δίνοντας την αίσθηση ότι ο “εφιάλτης” αυτός θα πάρει σύντομα ένα τέλος.

To Top