Η FIFA θέλει ανανέωση Περέιρα, αποφασίζει την Τετάρτη η ΕΠΟ

Το ζήτημα της ανανέωσης της σύμβασης του Πορτογάλου προέδρου της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, θα συζητηθεί την Τετάρτη (19/6) στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στις 22 Μαΐου ο Μπιορν Βασάλο ανακοίνωσε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΟ, την απόφαση της ΦΙΦΑ για παραμονή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για άλλο έναν χρόνο, του Μέλο Περέιρα.

Την Τετάρτη (19/6) συνεδριάζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με το ζήτημα της ανανέωσης της σύμβασης με τον αρχιδιαιτητή.

Από τη στιγμή που πρόκειται για ανανέωση σύμβασης, πρέπει να έχει το «οκ» από την Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, έπειτα από ψηφοφορία που θα γίνει, να έχει την έγκριση δηλαδή.

Το τελευταίο διάστημα, ακούγεται ότι οι σύμβουλοι της ΕΠΟ, που είναι φίλα προσκείμενοι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δεν θα ψηφίσουν την ανανέωση της σύμβασης του Πορτογάλου, αγνοώντας την απόφαση της ΦΙΦΑ.

Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και της τιμωρίας.

Τα άλλα δύο μέλη της ΚΕΔ από το εξωτερικό, ο Ισπανός Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν και ο Σουηδός Λιφ Λίντμπεργκ, πληρώνονται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, δεν έχουν  σύμβαση με την ΕΠΟ και η ΦΙΦΑ αποφάσισε την ανανέωση της σύμβασης τους «μονομερώς».

To Top