Η FIFA παρουσιάζει την Εθνική (video)

Ένα 12λεπτο οπτικοακουστικό αφιέρωμα δημιούργησε η FIFA για την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Οι διοργανώτρια του Mundial της Βραζιλίας έφτιαξε ένα ωραίο βίντεο για την «γαλανόλευκη», στο οποίο μεταξύ άλλων φιλοξενούνται δηλώσεις των Κώστα Μήτρογλου, Γιάννη Μανιάτη και του ομοσπονδιακού προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Ο στράικερ της Φούλαμ μιλώντας για την Εθνική είπε: «Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρές στους Έλληνες. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τα προβλήματα δεν ξεχνιούνται, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο γιατί όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μανιάτης είπε μεταξύ άλλων: «Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μας. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μας υπολογίζουν ως μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως η Εθνική μας έχει τη δυνατότητα, εάν παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένοι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».

Οσον αφορά στα μπαράζ με την Ρουμανία δήλωσε: «Οι πανηγυρισμoί στη Ρουμανία βγήκαν μέσα από την ψυχή μου, επειδή ήταν η πρώτη φορά που θα πάρω μέρος σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Πανηγυρίσαμε και στα αποδυτήρια και στο γυρισμό προς την Ελλάδα. Είναι αξέχαστες στιγμές και θα τις θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Είναι μεγάλο πράγμα να πηγαίνεις σε Μουντιάλ και ειδικά στη Βραζιλία».

Ο «Μητρογκόλ» έπλεξε το εγκώμιο του Σάντος λέγοντας: «Είναι πολύ μεγάλος προπονητής. Είμαστε μια οικογένεια. Μας αγαπάει και τον αγαπάνε. Είναι τρομερός προπονητής. Χαιρόμαστε που δουλεύουμε μαζί του».

Από την πλευρά του ο Σάντος είπε μεταξύ άλλων: «Εκπροσωπώ τον ελληνικό λαό. Εχω κοουτσάρει μεγάλες ελληνικές ομάδες και έχω συμμετάσχει στο Champions League και είναι μεγάλη χαρά που οι Έλληνες φίλαθλοι μας υποστηρίζουν σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουν και στη Βραζιλία. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν»!

πηγή: sentragoal.gr

To Top