Η Gazzetta dello sport για το Άρης-Παλέρμο

“Στο “τριανγκολάρε” του Μάλλες μεταξύ της Παλέρμο, του Άρη Θεσσαλονίκης και της Κόμο σκοράρει κανείς μόνο στα πέναλτι. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων ο σχολιασμός του φιλικού των κίτρινων από την Gazzetta dello sport.

H μεγάλη ιταλική εφημερίδα γράφει ακόμη:

“Το πιο καθοριστικό όμως πέναλτι το πέτυχε ο Φαμπρίτζιο Μίκολι στην τελευταία και αποφασιστική μίνι πρόκληση κόντρα στους Έλληνες, χαρίζοντας στους “ροζανέρο” το τουρνουά, γεγονός όμως που αποτελεί ένα από τα λιγοστά θετικά στοιχεία για τον Τζιουζέπε Σαννίνο. Η Παλέρμο του νίκησε, αλλά δεν έπεισε, ζητούσε πρόοδο βάσει των τελευταίων αποτελεσμάτων και ήθελε απαντήσεις στο γήπεδο.
Ενάντια στους Έλληνες, ο τεχνικός των Σικελών επέλεξε τους Ουτζκάνι, Πιζάνο, Τσέτο, Μουνιόζ, Μαντοβάνι, Μπέρτολο, Ντονάτι, Κούρτιτς,, Μπριέντζα, Ίλιτσιτς και Μίκκολι. Ο Σαλεντίνος ποδοσφαιριστής στο 8ο λεπτό “υπέγραψε” το πέναλτι σημειώνοντας το 1-0 που καθόρισε και το τελικο αποτέλεσμα του “τριανγκολάρε”. Ολοκληρώνοντας, ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι στο τέλος της αναμέτρησης επισημένοντας: “Ήταν ένα καλό τεστ, η Παλέρμο ωριμάζει”.

To Top