Η Nike διέκοψε τη συνεργασία με Γκρίνγουντ δίχως να του δώσει ούτε ένα σεντ

Μπορεί οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ να συνεχίζονται, ωστόσο η Nike απέσυρε ήδη τη χορηγία της από εκείνον δίχως να του δώσει ούτε ένα σεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχει αποσύρει τον Μέισον Γκρίνγουντ από όλες σχεδόν τις αναφορές που υπάρχουν σε αυτόν, όμως εξακολουθεί να τον πληρώνει κανονικά μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσής του.

Οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου εις βάρος της πρώην συντρόφου του, βρίσκονται ακόμα υπό έρευνα από την αστυνομία και το θέμα έχει πάρει το δρόμο του.

Την ίδια ώρα ο 20χρονος έχασε μία σημαντική χορηγία που είχε. Αναφερόμαστε στην NIKE η οποία απέσυρε τη χορηγία της προς το πρόσωπό του πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους η οποία ολοκληρωνόταν την επόμενη σεζόν, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα δε με δημοσίευμα η NIKE εκμεταλλεύτηκε τους όρους του συμβολαίου που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές και δεν πλήρωσε ούτε σεντ ως αποζημίωση στον παίκτη.

To Top