ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Nova για Φωτιάδη: “Στενή σχέση με Καλαϊτζίδη, μέλος του Άρη από τον Μάιο του 2014»

Στο θέμα του Όμηρου Φωτιάδη αναφέρθηκε η Nova, υπογραμμίζοντας τη στενή σχέση του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και το “ασυμβίβαστο” να είναι επιτηρητής.

Όπως αναφέρει το συνδρομητικό κανάλι στο σάιτ του:

“Αναταραχή έχει προκληθεί στους κόλπους του Αρη εξαιτίας του θέματος που έχει προκύψει με τον εξωδιοικητικό παράγοντα της ομάδας και στενό συνεργάτη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, κ. Ομηρο Φωτιάδη. Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, στην οποία χαρακτηρίζεται ως ‘’επιτηρητής’’ του μνημονίου με τον Αλεξ Κάλας, έχει ανάψει φωτιές, καθώς δεν μπορεί κανείς με ευκολία να αντιληφθεί πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να επιτηρεί με αντικειμενικότητα κάποιον με τον οποίο διατηρεί πάρα πολύ στενή σχέση.

Θέμα προκύπτει και από τη γραπτή δήλωση των κ.κ Ταουξίδη, Τσούλια, μελών τότε του ΔΣ του συλλόγου, οι οποίοι δηλώνουν άγνοια για την ‘’επιτήρηση’’: «Ποτέ δεν ήρθε εις γνώση μας, ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ότι ο Όμηρος Φωτιάδης θα έχει τον ρόλο του επιτηρητή του μνημονίου, κάτι που πληροφορηθήκαμε μόλις σήμερα, μέσω της ανακοίνωσης του ΑΣ Άρης», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ευθεία βολή, εναντίον του Φωτιάδη και από τον πρώην υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Γιώργο Γαλανό: «Όλοι γνωρίζουμε τι ‘’παίζεται’’ με τον Όμηρο Φωτιάδη και ποιος ο ρόλος του…».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Ομηρος Φωτιάδης, εγγράφηκε στα μητρώα του ΑΣ Αρη, μόλις στις 30 Μαϊου του 2014, επομένως όταν κλήθηκε να αναλάβει θέση αντιπροέδρου του συλλόγου, προ ολίγων μηνών, δεν ήταν καν τακτικό μέλος! Προκύπτει, λοιπόν, ερωτηματικό για την επιλογή του ΑΣ να τοποθετήσει στη συγκεκριμένη θέση δόκιμο μέλος του, όπως και ηθικό θέμα με την ‘’επιτήρηση’’ που του ανατέθηκε στο μνημόνιο με τον Κάλας”.

To Top