Η NOVA ζητάει 3.000.000 ευρώ για την αναβολή των αγώνων!

Η πρόσφατη αναβολή της 11ης αγωνιστικής λόγω της δολοφονικής επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο ταλαιπωρεί ακόμα την Super League, καθώς η NOVA γνωστοποίησε στην Λίγκα ότι θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση δύο ρητρών, βάσει τον οποίον θα πρέπει να τις καταβληθούν συνολικά τρία εκατ. ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του συνδρομητικού καναλιού κ.κ. Παπαδόπουλος και Κασκανιώτης σε συνάντηση που είχαν την Δευτέρα (1/12) με τον νέο πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο, αλλά και τον γενικό διευθυντή της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, Μιχάλη Αναγνώστου ξεκαθάρισαν ότι η πρώτη ρήτρα (1,5 εκατ. ευρώ) αφορά την αναβολή της 11ης αγωνιστικής, ενώ η δεύτερη (1,5 εκατ. ευρώ) αφορά τον μη ορισμό της το επόμενο διαθέσιμο Σαββατοκύριακο (29-30/11).

Η θέση της Super League είναι ότι δεν ευθύνεται η ίδια για την αναβολή, καθώς ήταν μία απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, ενώ αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση για επίτευξη συμφωνίας, καθώς η Λίγκα δεν θέλει να διαταράξει τις σχέσεις της με την NOVA, η οποία είναι βασικός χρηματοδότης του πρωταθλήματος.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top