Η Nova θυμήθηκε την εξάρα του Άρη στο… χιονισμένο Χαριλάου (video)

Ο Απόστολος Λιολίδης στο χιονισμένο τοπίο του Χαριλάου, σκόραρε τρία γκολ απέναντι στην Καλαμάτα, τον Ιανουάριο του 2000. Αυτήν την ημέρα θυμήθηκε η Nova.

Αναλυτικά:

Η 16η αγωνιστική της σεζόν 1999/00 για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κρύβει ένα ιδιαίτερο στοιχείο για τον Απόστολο Λιολίδη. Ο Έλληνας επιθετικός είχε πετύχει τα 3 από τα 6 γκολ του Άρη με αντίπαλο την Καλαμάτα στο τελικό 6-1.

Αυτό είναι το μοναδικό χατ-τρικ της καριέρας του, η οποία εμπεριείχε δύο θητείες στους «κίτρινους». Απέναντι στην Καλαμάτα είχε συνολικά 5 γκολ στη σταδιοδρομία του, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εκείνη τη σεζόν, το συγκεκριμένο ζευγάρι προσέφερε σκορ και θέαμα!  Κι αυτό γιατί στον αγώνα του δεύτερου γύρου στη Μεσσηνία, η «μαύρη θύελλα» είχε επιβληθεί με 5-2, με τον Ντέρεκ Μπόατενγκ να βρίσκει στόχο δις.

Αυτή πάντως, παραμένει η πιο ευρεία νίκη των Θεσσαλονικέων επί των Πελοποννησίων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Εξάλλου, η Καλαμάτα ουδέποτε έχει καταφέρει να πάρει νίκη στην έδρα του Άρη, είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έκτοτε μόνο μία φορά ο Άρης πέτυχε περισσότερα γκολ στην ελληνική ελίτ, την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος 2018/19, όταν συνέτριψε την Ξάνθη με 7-2.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

To Top