Η Premier League σχεδιάζει και το 2020-’21 χωρίς οπαδούς

Μετά την απόφαση για επανέναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος, οι ομάδες φοβούνται και συζητούν ήδη έντονα το ενδεχόμενο να παίξουν και την επόμενη σεζόν σε άδεια γήπεδα.

Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή, η Premier League αποφάσισε την επιστροφή στην ενεργό δράση με ορίζοντα τις 12 Ιουνίου. Καθώς όμως είναι δεδομένο ότι δεν θα υπάρχουν οπαδοί στις εξέδρες σε αυτήν την προσπάθεια να ολοκληρωθεί τούτη η τόσο δύσκολη σεζόν, οι αγγλικές ομάδες αρχίζουν να συζητούν κάτι ακόμα χειρότερο: το να παίξουν και όλη την επόμενη αγωνιστική περίοδο χωρίς κόσμο στην κερκίδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Skysports», αυτό το ενδεχόμενο αντιμετωπίζεται πλέον ως κάτι περισσότερο από ένα πιθανό σενάριο, καθώς υπάρχει έντονος φόβος επιστροφής της πανδημίας του Covid-19 από το φθινόπωρο. Αυτά όμως είναι ακόμα φήμες και το σημαντικότερο είναι το παρόν και το να παίξουν μπάλα τώρα, ώστε να σωθεί η χρονιά και το πάνω από ένα δις. ευρώ που κινδυνεύουν να χάσουν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αλλωστε μέχρι το 2020-’21 θα υπάρξουν ακόμα πολλές συσκέψεις και δεδομένα προς ανάλυση. Η πρώτη μάλιστα είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου.

To Top