Η “Sport” άναψε φωτιές με τρελό σενάριο επιστροφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Ο Λιονέλ Μέσι εξακολουθεί να είναι διακαής πόθος του Τζοάν Λαπόρτα και σύμφωνα με την καταλανική “Sport” μία ενδεχόμενη απουσία της Ίντερ Μαϊάμι από τα play offs του MLS θα ανοίξει την πόρτα για την επιστροφή του στο “Καμπ Νόου” ως δανεικός.

Η Μπαρτσελόνα έκανε τιτάνιο αγώνα για να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει “σπίτι του” έπειτα από δύο χρόνια στο Παρίσι με τη φανέλα της Παρί όμως δεν τα κατάφερε, με τα τεράστια οικονομικά προβλήματά της να αποτελούν τροχοπέδη στην όλη προσπάθειά της και τον Pulga να μετακομίζει τελικά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η ομάδα που τον χαίρεται πλέον και απολαμβάνει τις υπηρεσίες του είναι η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η πόρτα της Ευρώπης και δη των μπλαουγκράνα έχει κλείσει οριστικά για τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η “Sport” η οποία με σημερινό της δημοσίευμα (06/10) έρχεται να “τρελάνει” τους φίλους της ομάδας, υποστηρίζοντας πως υπάρχει πιθανότητα απόκτησης του Μέσι στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο με τη μορφή δανεισμού.

Απαραίτητη συνθήκη για να αποκτήσει υπόσταση το παραπάνω σενάριο είναι να μείνει εκτός των play offs του MLS η Ίντερ Μαϊάμι, κάτι που είναι και το πιο πιθανό σενάριο στην παρούσα φάση, με το καταλανικό μέσο να θεωρεί πως οι Καταλανοί θα μπορούσαν να κάνουν την απόπειρα για τον ζητήσουν ως δανεικό από τον αμερικανικό σύλλογο τον Ιανουάριο του 2024

To Top